Ponuda

Eko gospodarstvo Orlov put nalazi se samo nekoliko kilometara od središta Osijeka, na rubnim dijelovima Kopačkog rita i u blizini mjesta Kopačevo.


Proizvodi

Od voća i povrća s našeg gospodarstva izrađujemo dvadesetak gotovih proizvoda, među kojima su mesne prerađevine, džemovi, sokovi, sirupi, ajvar, kečap, kupinovo vino, kiseli krastavci, turšija…

Naši kupci mogu doći i sami si ubrati voće i povrće.

Osim proizvodnjom voća i povrća bavimo se i uzgojem domaćih životinja uz primjenu svih ekoloških principa, od kojih na tradicionalan način pripremamo gotove suhomesnate i mliječne proizvode.

Posebnost gotovih proizvoda obitelji Gusak je ta da su svi proizvodi proizvedeni RUČNO!

Više o proizvodima…

Naručite eko proizvod..

Radionice za djecu

U cilju podizanja ekološke svijesti kod djece školskog i predškolskog uzrasta na Orlovom putu organiziramo edukativne radionice na kojima se djeca uče o neraskidivoj sponi prirode i čovjeka te važnosti očuvanja okoliša. Također djeci se kroz vlastito iskustvo omogućujemo učenje o tradicijskom načinu uzgoja domaćih životinja i poljoprivredne proizvodnje.

  1. Eko radionice za djecu – Poziv
  2. Eko radionice za djecu – Ponuda

Smještaj

Na gospodarstvu je u svrhu ekoturizma izgrađena i prva drvena ekokuća u Hrvatskoj građena od trupaca crnog bora.
Ljubiteljima eko i seoskog turizma za smještaj nudimo pet dvokrevetnih soba.

Gastro ponuda

U gastro ponudi gospodarstva možete birati iz bogate ponude roštilja, odojka i janjetine s ražnja, jela ispod peke, kotlovine, domaćeg sira i vrhnja, domaćeg kruha i domaće spravljenih juha, a ako ste ljubitelj ribljih specijaliteta, zasigurno ćete uživati u šaranu s rašlja ili fiš paprikašu.

Naša sjenica prima 80 osoba,ali je prostor modularan i u velikoj površini prilagodljiv te je moguće organizirati i puno veći broj osoba. Orlov put nerijetko bude domaćin raznim feštama i seminarima.

Intimno vjenčanje

Ukoliko tražite mjesto za svoje intimno vjenčanje u prirodnom okruženju na Eko-gospodarstvu “Orlov put“omogućit ćemo Vam upravo to !

Intimno, u sjeni drveća, uz rustikalni ugođaj, izdvojeno od svijeta , uz istovremenu mogućnost korištenja svih suvremenih dostignuća.

Atrakcije

Našim gostima pripremili smo i posebnu ponudu – vožnju konjskim zapregama ili saonicama za zimskih mjeseci, po baranjskim livadama i ritskim šumama.
Također naši gosti imanje mogu obići na našim konjima.