Proizvodi Orlov put

Nekoliko riječi o našim proizvodima…

eko proizvodi orlov putOduvijek smo željeli proizvoditi hranu na ekološki način za sebe te smo nakon ostvarenja tih želja u mogućnosti ponuditi ju i svojim prijateljima, gostima i kupcima. Često ovakav način proizvodnje (pogotovo u RH) nije financijski opravdan. Usprkos tome mi od svog nauma nismo odustali.

Proizvodimo već gotovo dvadeset godina svježe i prerađene proizvode primjenjujući sve ekološke principe prerade i proizvodnje sirovina. Za takve proizvode dobili bezbroj pohvala na njihove okuse, mirise. Sve sirovine proizvedene su na oranicama našeg eko gospodarstva Orlov put, uz sam Kopački rit i nisu kemijski tretirane od daleke 1985.godine. Pazili smo da što manje oštetimo tako proizvedene ekološke sirovine (povrće,voće, meso) pa smo primjenili stare jednostavne recepte za preradu sa minimalnim dodacima .

U budućnosti planiramo proširiti asortiman naših proizvoda koliko to budu dozvolile metode naše ručne prerade. Ni u kom slučaju ne želimo postati industrija kako nebi izgubili onu prvobitnu ideju života na selu i proizvodnje ekološke hrane. Nadamo se da će te i Vi nakon kušanja naših proizvoda prepoznati te zaboravljene pune okuse i mirise svježeg i prerađenog voća, povrća i mesa te podijeliti s nama našu radost i veselje.

Proizvode u ponudi pogledajte OVDJE

Vaš Orlov put